• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Persoonlijke aanpak
  • Fysieke locatie
  • Hoogwaardige meting

Over mij

Gezonde keuzes, een gezond lichaam, voel je geweldig! Het benadrukt het belang van gezonde keuzes maken voor een gezond lichaam en een geweldig gevoel.

Wie ben ik?

Ik ben Jeannette, een gepassioneerde BGN-gewichtsconsulent van 37 jaar oud, met een missie om mensen op een gezonde en makkelijke manier te begeleiden. Als moeder van twee kinderen begrijp ik de uitdagingen die het dagelijks leven met zich meebrengt als het gaat om gezondheid en welzijn. Ik geloof dat een gezonde levensstijl draait om een evenwichtige aanpak, waarbij we niet alleen naar voeding kijken, maar ook naar beweging en ontspanning.

image3 (1)

Wat doe ik?

Bij Suppfood combineren we de belangrijke aspecten van voeding, beweging en ontspanning. We kijken samen naar jouw behoeften, doelen en levensstijl, om een plan op maat te maken. Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik help je graag bij het integreren van eenvoudige en voedzame maaltijden in je dagelijkse routine. Naast voeding leggen we ook de nadruk op beweging, omdat regelmatige lichaamsbeweging essentieel is voor een gezond en energiek leven. Bij mijn locatie heb je toegang tot onze trainingsruimte, waar je voor of na je consult gebruik kunt maken van de fiets, loopband of roeiapparaat. Bovendien kan ik je voorzien van oefeningen om sterker te worden en je algemene welzijn te verbeteren.

Mijn taak

Mijn taak is om je te begeleiden op jouw weg naar een gezonde levensstijl. Gezondheid omvat niet alleen voeding en beweging, maar ook ontspanning en het vinden van balans in ons drukke leven. Ik moedig je aan om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en stress te verminderen. Samen zullen we bespreken hoe je meer rust en harmonie kunt brengen in je dagelijkse routine. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken, jouw doelen te bereiken en een leven vol vitaliteit en welzijn te creƫren. Neem gerust contact met me op voor een afspraak of meer informatie. Laten we samen aan de slag gaan!

image2 (1)
IMG_0431 (2)

Team Vitaal

Team Vitaal is een praktijk met behandelaars met verschillende expertises op het gebied van beweging, voeding, coaching en fysiotherapie. Doordat het een kleine praktijk is (en blijft), kan er snel en duidelijk worden gecommuniceerd. Hierdoor ontstaat er een uitstekende samenwerking, zodat er nog meer kwaliteit aangeboden kan worden in een prettige en veilige omgeving. Tevens maken wij gebruik van professioneel apparatuur van het merk Panatta Sport, Life Fitness en InBody.
Wij zijn goed bereikbaar vanuit: Almere, Blaricum, Laren, Muiden, Muiderberg, Weesp, Bussum, Huizen en alles daartussen.

    Heb je vragen?