• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Persoonlijke aanpak
  • Fysieke locatie
  • Hoogwaardige meting

BGN-gewichtsconsulent

Suppfood is aangesloten bij de BGN. Maar wat is de BGN eigenlijk, en wat zijn de voordelen van BGN-gewichtsconsulenten?

Wat is de BGN?

De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) is een Nederlandse beroepsvereniging die professionals op het gebied van gewichtsconsulentie vertegenwoordigt. De BGN streeft ernaar om de kwaliteit en professionaliteit van gewichtsconsulenten te waarborgen en te bevorderen. Ze stellen hoge eisen aan de opleiding en nascholing van hun leden en hanteren een gedragscode. Gewichtsconsulenten die lid zijn van de BGN voldoen aan deze eisen en mogen het BGN-logo voeren. Dit lidmaatschap biedt voordelen zoals erkenning, ondersteuning en mogelijkheden tot professionele ontwikkeling voor gewichtsconsulenten in Nederland.

image7

Voordelen van BGN-lidmaatschap voor gewichtsconsulenten en klanten

Het lidmaatschap bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) biedt zowel gewichtsconsulenten als klanten voordelen. Gewichtsconsulenten profiteren van erkenning, een ondersteunend netwerk, verplichte nascholing en naleving van een gedragscode. Klanten profiteren van kwaliteitsgarantie, veilige begeleiding, advies op maat en geen verwijzing nodig. Het BGN-lidmaatschap zorgt voor professionele en betrouwbare dienstverlening, waarbij gewichtsconsulenten klanten effectief begeleiden bij gewichtsbeheersing en een gezonde levensstijl.

Vergoedingen

Als klant kun je vergoedingen ontvangen voor consulten bij een BGN-gewichtsconsulent, maar het hangt af van je zorgverzekeraar en verzekeringspakket. Sommige zorgverzekeraars bieden vergoedingen voor alternatieve/complementaire zorg als onderdeel van hun aanvullende verzekeringen. De hoogte van de vergoeding en het aantal consulten dat wordt gedekt, kunnen per verzekeraar en polis verschillen. Ik raad je aan om rechtstreeks contact op te nemen met je zorgverzekeraar om specifieke informatie te verkrijgen over vergoedingen en de bijbehorende voorwaarden. Ze kunnen je het beste adviseren over welke vergoedingen je kunt verwachten voor gewichtsconsulentconsulten.

FB_IMG_1687420728162

    Heb je vragen?