• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Persoonlijke aanpak
  • Fysieke locatie
  • Hoogwaardige meting

Succesverhalen

Jannet

Jeannette heeft me, nadat ik eerst een aantal kilo’s op eigen kracht afgevallen was maar stilviel, adequaat verder geholpen door een aan mijn leefgewoontes aangepast dieetadvies te geven. Met voorbeelden van voedsel dat ik in plaats van bv. mijn toenmalige ontbijt beter kon eten.
Het fijnste is, dat het een dieet is waarbij rekening gehouden wordt met mijn leefgewoontes qua werk en gezin. Ook kijkt hij welk voedsel dat ik makkelijk kan laten staan, en voedsel dat ik minder makkelijk kan laten staan, waarvoor dan een beter alternatief gezocht wordt. Ook luistert zij goed naar het doel, in mijn geval geen streven naar een fotomodel-gewicht, maar een gezond gewicht, passend bij mijn lichaamsbouw etc. Daarnaast zorgt zij voor motivatie op ogenblikken dat het moeilijk is, want in mijn geval blijft het een eeuwig gevecht tegen de kilo’s.
Tot nu toe ben ik, mede door de adviezen en motivatie van Jeannette, in totaal bijna 23 kilo afgevallen, nog zo’n 12 te gaan.

Rob

Alles heb ik geprobeerd: Weight Watchers, Montignac, koolhydraatbeperkt, citroenvasten. Noem maar op. Ik was een jojo.
Tot ik Jeannette tegenkwam op de sportschool. Ik zei hem dat zij erg slank was. Jeannette vertelde me dat ik dat ook kon. “Natuurlijk (NIET)”, dacht ik, maar ik liet me toch door hem uitdagen. Eén van de betere beslissing in mijn leven!
We gingen er samen voor zitten en Jeannette bepaalde mijn calorie-inname en de verdeling in koolhydraten, vetten en eiwitten. Hij gaf ook voorbeelden van maaltijden en mogelijkheden om dingen te vervangen.
Ik ging enthousiast aan de slag en bleef ook enthousiast door de eenvoud van de nieuwe leefwijze. Jeannette heeft me geen dieet gegeven, maar een gezonde manier van eten! In een periode van 5 maanden (inclusief kerst, oudjaar en vakantie) ben ik 16 kilo afgevallen. De grote kracht van Jeannette is dat zij niet oordeelt. Zij laat mij in mijn waarde en motiveert me met haar positiviteit.
Ik weet nu hoe het moet en ga vrolijk door naar de 20 kilo.
Hartstikke bedankt, Jeannette.

Ingrid

Afgelopen jaar dacht ik dat ik mijn lijf en mijn gewichtstoename moest accepteren.
Ik was ervan overtuigd dat ik gezond at, maar toch kropen de kilo’s omhoog. Oke ik sport niet veel, maar dat deed ik vroeger ook niet. Ergens dacht ik dat het met mijn leeftijd te maken moest hebben. Accepteren dus..
Tot wij, mijn sportmaatje Rob en ik, met Jeannette in gesprek kwamen. Jeannette was zichtbaar slanker geworden en werd hierover door Rob aangesproken. Jeannette gaf aan dat wij dit ook konden bereiken.
Yeah right.. dacht ik.. Ik was sceptisch maar wel bereid zijn uitdaging aan te nemen.
Vervolgens is Jeannette met ons gaan zitten. Zij heeft een door ons meegenomen dagmenu in een computerprogramma ingevoerd.  Oke, niet best dus en ik maar denken dat ik er goed aan deed elke ochtend te ontbijten met een kom muesli.
Vervolgens heeft Jeannette een persoonlijke berekening gemaakt. Zij heeft ons een nieuwe voedingswijze geleerd en een start gemaakt met voorbeeld recepten.
Door hiermee aan de slag te gaan verloor ik in 4 maanden tijd 8 kilo. Dit is voldoende om officieel geen overgewicht meer te hebben.  Ook mijn vet% is gedaald met 7,86%.
Gedurende deze maanden bleef Jeannette mij motiveren en kreeg ik positieve en opbouwende feedback.  Echt super!
Mijn oorspronkelijke doel is behaald, nu nog stabiel blijven. Stiekem misschien de hoop op nog een paar kleine kilo’s minder.
Jeannette nogmaals bedankt!! Ons gezin eet nu een stuk gezonder en vele vrienden en  collega’s doen ondertussen mee.

Keristhy

Ik had in het begin geen energie om te trainen. Toch ging ik wel naar de sportschool, omdat ik meer spierdefinitie wilde bereiken. In het begin zag ik snel resultaat, maar naar mate de tijd werd dit steeds minder. Op een gegeven moment zag ik helemaal geen progressie meer, waardoor mijn motivatie af begon te nemen. Ik liet het er niet bij zitten en besloot hulp in te schakelen. Ik heb gebruik gemaakt van een gewichtsconsulent. Zij had een andere kijk op voeding en fitness. Wij hebben aanpassingen gemaakt in mijn leefstijl. Dit hebben we gedaan door het bestaande voedingspatroon aan te passen naar de juiste micro en macronutriënten. Ook hebben we het trainingsvolume berekend en de dagen anders ingedeeld. Hierdoor is de training en voeding precies op elkaar afgestemd. Toen ik eenmaal begonnen was zag ik weer erg snel resultaat. Ons eerste doel was het vetpercentage verlagen naar 18%. We zijn op de juiste weg! Motivatie is terug en ben niet meer te stoppen!

Rutger

Ik ben sinds vorig jaar april aan het trainen. Tevreden met het resultaat was ik niet waardoor ik steeds minder serieus werd. Ik was van plan om te stoppen totdat ik met Jeannette in gesprek kwam. Zij liet me zien waar ik de fout in ging en wat beter kon. Al snel heb ik training en voedingsadvies gekregen. Door het advies is mijn kijk op voeding compleet veranderd.
Allereerst train ik op een hele andere manier, het trainingsvolume is berekend en er is rekening gehouden met mijn leefstijl. (ik hou nog steeds van een feestje en drink mijn biertjes) Ook moest ik direct mijn vetpercentage verlagen. Wat mij opviel is dat je tijdens het afvallen ook gewoon spiermassa kan opbouwen. Ik ben in 6 weken 6 kilo afgevallen. In het begin vond ik het moeilijk, want ik dacht dat ik aan een onmogelijke opgave begon, maar al snel kwam ik erachter dat het prima te doen is. Ik zit nu op de helft en kan niet wachten hoe ik er over 6 weken uitzie!

    Heb je vragen?